Menuen

 Forretter

Rejecocktail med flutes: 74,00

Tunmousse pyntet med rejer, serveret med dressing og flutes: 69,00

Tarteletter med høns i asparges: 65,00

Røget andebryst med appelsinsalat: 79,00

Hønsesalat på butterdejsskal  el. ananasring: 69,00

Stegte tigerrejse med salt, dressing og flutes: 79,00

Hvidvinsdampet fiskefilet maskeret med dressing, rejer, asparges, citron, kaviar og flutes: 74,00

Indbagt laks på bund af spinatblade dertil en kold laksetallerken – laks i 3 variationer serveret med blød svampesauce: 79,00
– med dressing og flutes: 79,00

Spinat-reje-lakse roulade anrettet på sprød salat med vainigrette af limette og olivenolie, dertil flutes: 79,00

Røget laks med flødestuvet spinat, hele asparges og flutes: 79,00

Klar suppe med gemyse, kød og melboller, ris og flutes: 59,00

Aspargessuppe med kødboller og flutes: 65,00

Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret m flutes: 79,00

 

Hovedretter:

Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler og skysauce: 195,00

Glaseret hamburgerryg med årstidens grøntsager, hvide kartofler og bearnaisesauce eller aspargessauce: 195,00

Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, tyttebær, hvide kartofler og okseskysauce: 195,00

Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorf, tyttebær, bønner, pommes rissolet og flødevildtsauce: 195,00

Rødvinsmarineret nakkefilet med ½ æble, ribsgelé, bønner,smørristede kartofler og vildtsauce: 195,00

Sprængt kalkunbryst med fyldte tomater, broccoli, hvide kartofler og peberrodssauce: 195,00

Rosastegt kalveculotte med gulerodsbjælker,bønner i svøb, salat Waldorf, små ovnbagte kartofler, dertil en sauce Bearnaise eller en rødvinssauce: 215,00

Rosastegt oksefilet med fyldt tomat, hele ristede champignon, friske grøntsager, pommes croquettes samt whiskysauce eller sauce Bearnaise: 225,00

Helstegt dyrekølle med tyttebær, salat Waldorf, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce: 250,00

Helstegt dyrekølle med kartoffel-/selleritærte, rødkålsalat med appelsin og nødder, glaserede bladselleri og druer, rysteribs og vildtsauce: 250,00 

Oksemørbrad med hele ristede champignon,perleløg, broccoli, hasselback kartofler og rødvinssauce: 275,00

 

     Desserter:

    Frisk frugt med råcreme: 69,00

    Islagkage: 69,00

    Hjemmelavet isrand med frugter: 69,00

    Citron- eller appelsinfromage: 69,00

    Rubinstinkage på hjemmebagt bund, pyntet med flødeskum og vandbakkelser: 79,00

    Trifili af jordbær eller kirsebær på portvinsmarineret makronbund: 69,00

    Pære Belle Helene; vaniljeis med syltede pærer: 69,00

    Hjemmelavet mandelrand med softice og hindbærcoulis: 79,00

    Nøddekurv med frisk frugt og rørt is: 79,00

    Desserttallerken med vanilje is, frisk frugt, chokoladekage og hindbærcoulis: 75,00

    Pandekager med is og chokoladesauce: 69,00

    Kold appelsinsuppe med vaniljeis: 75,00

    Natmad: 

    Flødelegeret aspargessuppe med kødboller: 65,00

    Hjemmelavet klar suppe med kød- og melboller samt urter: 59,00

    Lune frikadeller med kartoffelsalat: 59,00

    Gullaschsuppe: 69,00

    Sønderjysk pølsebord med 4 slags pålæg, paté og ost, dertil brød og smør: 79,00

    Karrysuppe med kylling og ris: 75,00

    Boller med pålæg: 65,00

    Biksemad med spejlæg eller rødbeder og sauce Bearnaise: 79,00

    Hotdogs med det hele: 75,00 

     

    Har i specielle ønsker, så ring endelig.

    Vi leverer bla. kanapeer, smørrebrød, sandwich m.m. til receptioner, virksomheder m.v.

      Brunch

      En kulinarisk rejse midt på dagen, hvor vores brunch vil vække dine smagsløg og skabe uforglemmelige øjeblikke.

      Mad ud af huset

      Uanset om du planlægger en fødselsdag, eller en større fest, kan vi tilpasse vores mad til dine specifikke ønsker og behov.

      Menuen

      Vi har nøje udvalgt en række spændende retter til vores gæster, der passer til enhver smag og præference.