74,00
med flutes
69,00
pyntet med rejer, serveret med dressing og flutes
69,00
med høns i asparges
69,00
på butterdejsskal el. ananasring
74,00
med appelsinsalat
74,00
med salt, dressing og flutes
74,00
maskeret med dressing, rejer, asparges, citron, kaviar og flutes
79,00
på bund af spinatblade dertil en
79,00
laks i 3 variationer serveret med dressing og flutes
79,00
anrettet på sprød salat med vainigrette af limette og olivenolie, dertil flutes
74,00
med flødestuvet spinat, hele asparges og flutes
69,00
med gemyse, kød og melboller, ris og flutes
69,00
med kødboller og flutes
84,00
tilsmagt med cognac serveret m flutes
84,oo
med ruccola, oliedressing, pinjekerner dertil lun rustik flutes samt smø
79,00
med rejer, dilddressing og sprød salat dertil rustik flutes samt smør
179,00
med rødkål, hvide og brunede kartofler og skysauce
179,00
med årstidens grøntsager, hvide kartofler og bearnaisesauce eller aspargessauce
189,00
med sønderjysk hvidkål, bønner, tyttebær, hvide kartofler og okseskysauce
189,00
med salat Waldorf, tyttebær, bønner, pommes rissolet og flødevildtsauce
179,00
med ½ æble, ribsgelé, bønner, smørristede kartofler og vildtsauce
179,00
med fyldte tomater, broccoli, hvide kartofler og peberrodssauce
209,00
med gulerodsbjælker, bønner i svøb, salat Waldorf, små ovnbagte kartofler, dertil en sauce Bearnaise eller en rødvinssauce
219,00
med fyldt tomat, hele ristede champignon, friske grøntsager, pommes croquettes samt whiskysauce eller sauce Bearnaise
219,00
med tyttebær, salat Waldorf, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
229,00
med kartoffel-/selleritærte, rødkålsalat med appelsin og nødder, glaserede bladselleri og druer, rysteribs og vildtsauce
239,00
med hele ristede champignon, perleløg, broccoli, hasselback kartofler og rødvinssauce
69,00
med råcreme
69,00
65,00
med frugter
69,00
på hjemmebagt bund, pyntet med flødeskum og vandbakkelser
69,00
af jordbær eller kirsebær på portvinsmarineret makronbund
69,00
vaniljeis med syltede pærer
69,00
med softice og hindbærcoulis
84,00
med frisk frugt og rørt is
84,00
med vanilje is, frisk frugt, chokoladekage og hindbærcoulis
74,00
med is og chokoladesauce
69,00
med vaniljeis
69,00
med kødboller
69,00
med kød- og melboller samt urter
69,00
med kartoffelsalat
74,00
74,00
med 4 slags pålæg, paté og ost, dertil brød og smør
69,00
med kylling og ris
69,00
74,00
med spejlæg eller rødbeder og sauce Bearnaise
74,00