Julefrokost

– som selskab i huset med et veldækket bord med duge, servietter, lys og blomster. 

  • Marinerede sild med løg og karrysalat
  • Stegte sild i eddike med rødløg
  • Halve æg pyntet med rejer og kaviar
  • Fiskefilet med remoulade
  • Ribbensteg med rødkål
  • Leverpostej med bacon og friske stegte champignon 
  • Sdr. Jysk Grønlangkål med hamburgerryg, kålpølse og sennep 
  • Ris a la mande med kirsebærsovs.

Ud af huset

Pris pr. person: 149,-
Leveres uden rugbrød og smør.

Min. 12 kuverter.

I huset

Pris pr. person: 209,-
Brød fra Bager Nymann

Tilvalg

25,- pr. ret

  • And med rødkål
  • Frikadeller med sønderjysk hvidkål
  • varmrøget laks med dilddressing
  • osteanretning m/frugt
  • Frugtsalat
  • Brød fra Bager Nymann og smør

 

20,- pr. ret

  • Rejer med mayonnaise
  • Roastbeef
  • Tarteletter med høns og asparges
  • Æbleflæsk
  • Surrib med sennep og rødbeder
  • Sylte med rødbeder og sennep